advokat Ole-Sverre Midling-Hansen

advokat Ole-Sverre Midling-Hansen

Advokat Ole-Sverre Midling-Hansen

Mobil: + 47 413 76 179

Epost: post@advokat-omh.no

Advokat Ole-Sverre Midling-Hansen fullførte sitt jusstudium ved Universitetet i Oslo til jul 2007. Deretter tok en Master of Laws ved Universitetet i Auckland.

Advokat Midling-Hansen har arbeidet som advokat siden januar 2009 og fikk sin advokatbevilling i 2011. Han er nå en erfaren advokat som har jobbet for både store og små advokatfirmaer, samt offentlig virksomhet.

Midling-Hansen har jobbet særskilt rettet mot den sivile jussen som angår privatpersoner og næringsdrivende. Han har omfattende erfaring med bl.a. med eiendomsrettslige spørsmål, herunder tomtefeste og jordskifte, samt familie- arv og skifte. Advokat Midling-Hansen bistår også næringslivsklienter med rådgivning og tvisteløsning og prosedyre.

Advokat Midling-Hansen går jevnlig i retten hvert år, og har håndtert en saker både for tingretten, lagmannsrettene og jordskifteretten. Han har omfattende kjennskap til hvordan saker før føres for retten. Han jobber hele tiden for et best mulig resultat for klienten sin når en sak er for retten.

Bistanden kjennetegnes av at advokat Ole-Sverre Midling-Hansen er faglig sterk med lang erfaring. Det ytes ærlig og balansert rådgivning og tilbakemelding til klient. Dette er en fordel for klienten i alle sammenhenger.

Hos advokat Midling-Hansen blir du fulgt opp personlig av en erfaren og faglig sterk advokat.

Advokat Ole-Sverre Midling-Hansen er samarbeidsadvokat hos Huseiernes Landsforbund – Ole-Sverre Midling-Hansen | Huseierne

Yrkeserfaring

  • 2017-d.d. – Egen advokatpraksis
  • 2015-2017 – Seniorrådgiver / advokat hos Forvaltningsorganet for Opplysningsvesenets fond
  • 2011-2015 – Advokatfullmektig og advokat hos Advokatfirmaet Nicolaisen & Co ANS
  • 2009-2011 – Advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Ole Christian Høie
  • 2009 – Advokatfullmektig hos Advokatfirmaet Wiersholm, Mellbye & Bech
  • 2007-2008 – Praktikant hos Advokatfirmaet Ole Christian Høie, Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange og Advokatfirmaet Wiersholm, Melbye & Bech

Utdanning og medlemsskap

  • 2008 – Master of Laws, University of Auckland
  • 2003-2007 – Master i Rettsvitenskap, Universitetet i Oslo
  • 2002-2003 – Kriminologi grunnfag, Universitetet i Oslo

 

Medlem av Den Norske Advokatforening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor

Språk – engelsk

LA OSS HJELPE DEG

Alle klienter vil ved hvert enkelt oppdrag få informasjon om timepris og hvordan salæret beregnes, i tråd med advokatforeningens regler for god advokatskikk og konkurransetilsynets forskrift om prisopplysninger for tjenester.

KONTAKTSKJEMA